Gdje sam?

Studiji o mladima - upis!

Mreža mladih Hrvatske ove godine po prvi puta otvara upise za prvu godinu Studija o mladima. Rok za prijavu na studije je 11. travnja 2010. godine, a više o tome pročitajte u nastavku.

Drage mlade, dragi mladi,

Veliko nam je zadovoljstvo objaviti upis u prvu godinu Studija o mladima za mlade koji će Mreža mladih Hrvatske provoditi ove godine. Uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, spomenute studije provodimo u okviru projekta ‘fokus:mladi – studiji o mladima za mlade’. Youth studies, engleska inačica, provode se širom svijeta kao akademski ili programi neformalnog obrazovanja. U Hrvatskoj studije započinjemo kao kraći program neformalnog obrazovanja kroz studijske seminare i praktični rad s ambicijom izgradnje prepoznatog i vrijednog neformalnog i akademskog programa.

U programu studija sudjelovat će 20 mladih osoba iz različitih sfera djelovanja. Pozivamo sve zainteresirane mlade od 15 do 30 godina angažirane u javnom, civilnom i poslovnom sektoru da se prijave. Zainteresirani smo podržati motivirane osobe iz polja organizacija civilnog društva, medija, državne uprave, regionalne i područne samouprave, znanosti, poslovnog sektora i drugih područja

Rok za prijavu na studije je 11. travnja 2010. godine. Detalji su u prilogu.

Pozivno pismo

Prijavni obrazac