Gdje sam?

Sretni blagdani i vijesti umjesto kuglica

VCZofke odlučile uzeti zasluženi odmor od 24.12.2008. do 05.01.2009. Po povratku s praznika možete nas naći u Odranskoj 8, Studentski dom Cvjetno naselje (courtesy of Udruga Korak).

Dragi volonteri i drage volonterke,

VCZ je opet na novoj adresi. I opet privremenoj. Ovaj put smo u Odranskoj 8, tocnije u Studentskom domu Cvjetno naselje (paviljon 6, udruga Korak).

A ako nas zelite posjetiti i vise ste nego dobro dosli, ali ne prije 5.01.2009. jer i VCZ tim ide na praznike, vjerovali ili ne:)

I jos - ako jos niste, molimo vas da na www.vcz.hr pronadete gumb Registriraj se i da se utipkate u nasu novu bazu volontera kako bi smo vas mogli ukljuciti u nov nacin slanja obavijesti o volontiranju i informacija iz VCZ svijeta.

VAZNO nam je da to ucinite sto prije jer cemo postupno prestajati slati obavijesti putem VCZ liste, kako bi smo vas mail rasteretili od suvisnih informacija te vam slali samo obavijesti filtrirane prema vasim interesima i vjestinama koje zelite ponuditi.

Baza vam nudi mogucnost otvaranja svog volonterskog profila te biljezenje volonterskog iskustva, prica, dojmova. Omogucuje vam i on-line prijavu na nase nove projekte te vam po njihovom zavrsetku salje evaluacijske upitnike kojim cete ih moci ocijeniti. I jos puno tajnih dodataka koje ostavljamo vama samima da ih otkrijete.
Ukratko - sve je spremno i volorevolucija moze poceti;) Cekamo jos samo vas!

I zelimo vam punooooooooo punoooooooooooo srece za bozicne i novogodisnje praznike!
Zelimo nama da nam ostanete dobri i aktivni volonteri i sljedece godine:)

Vase VCZofke!