Gdje sam?

Promovirajte se s VCZ-om!

Volonterski centar Zagreb održava 9 Info točki o volontiranju i mogućnostima volontiranja na različitim javnim mjestima u gradu Zagrebu. Pozivamo sve zainteresirane organizacije da počnu oglašavati svoje volonterske programe!

Info točke osnivamo u sklopu provedbe projekta „Volonterski servis – za solidarnost i zajedništvo“ koji je financiran od strane Europske komisije iz pretpristupnog fonda PHARE 2006, Grada Zagreba i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Svrha osnivanja Info točki je u povećanju dostupnosti informacija vezanih uz volontiranje građanima koji nisu u dovoljnom broju upoznati s prednostima što ih ova aktivnost donosi kako društvenoj zajednici i povećanju solidarnosti unutar nje tako i pojedincima koji volontiraju, na osobnom i profesionalnom planu.

Oglašavanje je zamišljeno na način da se na Info točkama redovito objavljuju oglasi o potrebama za volonterima/kama te distribuira Vaš promotivni materijal (letci, brošure, publikacije) iz kojega će građani moći saznati više o Vama i Vašim korisnicima. Stoga pozivamo sve zainteresirane na ovaj oblik suradnje te Vas molimo da nam popunjen iskaz interesa pošaljete na adresu ivanak@vcz.hr.

Vjerujemo da ćete pozitivno odgovoriti na ovaj poziv i time s jedne strane doprinijeti osvještavanju naših sugrađana o vrijednosti i mogućnostima koje donosi volontiranje, a s druge kako korisnicima tako i zaposlenicima Vaše udruge/ustanove povećati mogućnost da olakšaju i obogate svoju svakodnevicu radom volontera/ki.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja obratite nam se putem e-maila ivanak@vcz.hr ili telefona 098/ 9474 031.

Volonterski pozdrav!