Gdje sam?

Promocija knjige mentoriranje i mentorski programi

Obiteljski centar grada Zagreba poziva Vas na promociju knjige 'Mentoriranje i mentorski programi' autorice Ivane Jeđud. Okrugli stol organiziran ovim povodom održat će se dana 02.12.2009. godine u 13,00 sati u Preobraženskoj 4.

Volonterski centar Zagreb gostovat će kao izlagač na okruglom stolu te će iznijeti svoja iskustva u radu s volonterskim projektima koji obuhvaćaju mentorske programe.

Govornici uvodničari bit će kako slijedi:
1. prof. Antonija Žižak, Edukacijsko rehabilitacijski fakultet, Odsjek poremećaja u ponašanju, nositeljica kolegija Mentorski programi. Upoznat će sudionike s mentorskim programima u kontekstu djece sa poremećajima u ponašanju, djece koja ispoljavaju agresivno ponašanje.
2. Gorana Šimunković, Udruga Plavi telefon, koordinatorica i supervizorica na mentorskim programima VSVB i mentor u zajednici, govorit će o volonterstvu u kontekstu mentoriranja i mentorskih programa.
3. Ivana Kordić, programska asistentica Volonterskog centra Zagreb
4. Pajić Radmila, koordinatorica za volontere u OC Zagreb, podijelit će s nama iskustva OC Zagreb u radu s volonterima, mentoriranjem i mentorskim programima.
5. Ivana Jeđud, socijalna pedagoginja, ko-autorica knjige, ispričat će nam o svojem putu od volontera do stručnjaka koji napiše knjigu te što je autorice potaklo na pisanje knjige.

6. prof. Vlasta Vizek-Vidović, Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, Katedra za školsku psihologiju. Iz perspektive recenzentice predstavit će knjigu 'Mentoriranje i mentorski programi'. Govorit će i o trenutnoj situaciji u društvu, gdje postoji prostor za mentorske programe te koji su njihovi potencijali.

Svi zainteresirani za temu mentoriranja vise su nego dobrodišli da nam se pridruze i okrugli stol obogate vlastitim iskustvima i pričama!