Gdje sam?

Poziv organizatorima volontiranja na prijavu!

Manifestacija Hrvatska volontira 2018. već je pred vratima! Još se stignete prijaviti sa svojim aktivnostima, i zajedno sa volonterima pridružiti nam se u ovom nastojanju za stvaranje bolje budućnosti. Dobro je za tebe, dobro je za druge. Budi dio društva koje stvara promjene!

Dragi naši organizatori volontiranja,

podsjećamo vas da prijavite svoje aktivnosti jednostavnim korakom na Prijava organizatora, a onima koju već jesu hvala na odazivu i povjerenju koje ste nam ukazali postavši dio naše velike manifestacije! Sretni smo što ste se prijavili sa svojim brojnim aktivnostima i veselimo se početku same manifestacije!

Isto vas tako molimo:
• da uz opis svojih aktivnosti obavezno stavite sliku,
• da opis aktivnosti bude u najmanje 5 rečenica,
• te da upisujete početak i završetak vaših aktivnosti unutar sljedećih datuma: od 18. do 30.05. (to nam je važno zbog kasnijih statističkih izračuna), bez obzira što se možda radi o aktivnostima koje provodite redovito ili kroz duži vremenski period.

Promotivni materijali distribuirani su i spremni za vaše preuzimanje! Na poveznici Volonterski centri pronađite najbliži regionalni ili lokalni centar i njihove kontakte, kako biste dogovorili preuzimanje.

Ako imate nekih pitanja ili nedoumica, javite se svom regionalnog centru (Zagreb, Osijek, Rijeka ili Split), a sve ćete kontakte pronaći ovdje: Kontakti.

Srdačno vas pozdravljamo i veselimo se zajedničkom uspjehu ovogodišnje manifestacije! :)