Gdje sam?

Poziv na volontiranje u zakladi SOLIDARNA

SOLIDARNA - Zaklada za ljudska prava i solidarnost poziva vas da se prijavite za volontiranje u području razvoja zaklade, zakladništva i filantropije u Republici Hrvatskoj te promociji Zaklade. Prijave traju do 30. rujna stoga požurite s prijavama.

SOLIDARNA je prva privatna zaklada u Hrvatskoj koju je pokrenulo 55 istaknutih aktivista/ca, umjetnika/ca, istraživača/ica krajem prošle godine kao strateški, inovativni projekt koji bi trebao osigurati veću autonomiju financiranja i djelovanja ljudksopravaških inicijativa širom Hrvatske te doprinijeti podizanju svijesti o nedjeljivosti ljudskih prava, solidarnosti i održivog razvoja našeg društva. Više informacija o SOLIDARNOJ možete naći u ovom informativnom letku.

Volontiranjem u SOLIDARNOJ imat ćete priliku sudjelovati u razvoju jedinstvenog neprofitnog start-upa, upoznati niz zanimljivih osoba i organizacija iz civilnog društva i poslovnog sektora, steći iskustvo u organizaciji javnih događaja, odnosima s javnostima, analitičkom radu, razvoju i provedbi crowdfunding i promotivnih kampanji te se iz prve ruke upoznati s dinamikom filantropije i ljudskopravaškog aktivizma u Hrvatskoj ali i na razini EU.

Volonterski angažman uključivao bi aktivnosti sukladno interesima i mogućnostima uključenih, između ostalog:

Radni zadaci i vremenski opseg volonterskog rada bit će individualno dogovoreni sa svakim odabranim volonterom/kom u svrhu usuglašavanja potreba i interesa.

Prijave trebaju sadržavati životopis i motivacijsko pismo s maksimalno 350 riječi, a treba ih poslati na info@solidarna.hr s naznakom „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 30.09.2016.