Gdje sam?

Poziv na tribinu "Kako mladi mogu doprinijeti prevenciji ovisnosti"

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu, zajedno s partnerima: Odgojnim domom Bedekovčina i Domom za odgoj djece i mladeži Osijek te stručnim suradnicima s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb pozivaju vas na Tribinu u Zagrebu pod nazivom „Kako mladi mogu doprinijeti
prevenciji ovisnosti“. Tribina se provodi u sklopu projekta "Znanjem protiv ovisnosti", a projekt financira Ministarstvo zdravlja

Tribina je namijenjena mladima srednjoškolske populacije, zainteresiranim građanima i stručnjacima koji se bave mladima i prevencijom ovisnosti. Ona će omogućiti sudionicima da daju svoj doprinos unaprjeđenju i razmjeni znanja sudionika u projektu te steknu nova znanja o štetnim posljedicama konzumacije sredstava ovisnosti kroz sudjelovanje u edukativnom kvizu i raspravama u manjim skupinama te će biti distribuirani letci i promotivni materijali.

Tribina će se održati 7. srpnja 2016. godine od 14:00 do 15:30 sati, u prostorijama Doma za odgoj djece i mladeži Zagreb, na adresi Sv. Mateja 70a Dugave, Zagreb.
 
Svoje sudjelovanje na tribini potrebno je prijaviti putem sljedeće e-mail adrese: tena@cnzd.org ili na broj telefona: 031/272-953.