Gdje sam?

POZIV NA PREDAVANJE ZA UDRUGE!

INA d.d. sa zadovoljstvom pozva sve udruge da se prijavie na spajaLICA HUB tjedan – nove platforme za dijeljenje znanja u sklopu koje će organizirati besplatne edukacije za nevladine organizacije!
Predavanja će se održavati idući tjedan, od utorka 28. studenoga do 1. prosinca, u Ininoj kući udruga na adresi Medulićeva 34 u Zagrebu, od 17 do 19 sati.

U potrazi ste za odgovorima na specifična pitanja o osnovama računovodstvene dokumentacije i zakonskih okvira za udruge? Želite li proširiti znanje o vođenja dokumentacije za neprofitne
organizacije? INA d.d. vas pozivamo na prvo u nizu predavanja spajaLICA HUB-a – platforme za dijeljenje znanja koje će se pod nazivom „Računovodstvo za neprofitne organizacije“ održati u utorak 28.11.


Vaša udruga treba dodatna sredstvima koja će joj osigurati samoodrživost? Pridružite se i na drugom predavanju u srijedu 29.11. o osnovama i principima prikupljanja sredstava (fund raising-a). Na predavanju ćete upoznati dobre prakse fund raising-a u Hrvatskoj i svijetu, a na radioničkom dijelu predavanja, sudjelovat ćete u stvaranju kampanji za prikupljanje sredstava za konkretne projekte.


Treće predavanje, u četvrtak 30.11., posvetit će se iznimno aktualnoj temi – programima financiranim EU sredstvima za aktivnosti nevladinih organizacija. Polaznici će se upoznati s načinom prijave te će im se dati preporuke i savjeti za uspješnije prijavljivanje projekata.


Uz navedene edukacije u spajaLICA HUB-u, u srijedu 29. studenoga u 11 sati organiziramo panel „Dijeljenje znanja - novi model društveno odgovornog poslovanja?“ na kojem ćemo pokušati dobiti odgovore na pitanja poput: Koja to stručna znanja nedostaju nevladinim organizacijama za njihovu samoodrživost? Na koji način i profitni i neprofitni sektor može pomoći udrugama da dodatno razviju ta stručna znanja? Ima li možda vaša udruga odgovore na neka od postavljenih pitanja?Pridružite nam se i sudjelujte u panelu iz publike!

Zainteresirali smo vas s jednom ili više tema? Proučite program predavanja i panela , odaberite jednu ili više edukacija te svoj dolazak najavite na mail spajalica@ina.hr. Zbog ograničenog broja mjesta, prednost sudjelovanja imat će osobe koje se prve prijave.