Gdje sam?

Posjet Domu za umirovljenike „ZDENKA“

Učenici osnovne Josipa Kozarca iz Slatine izradili blagdanske čestitke i posjetili Dom za starije, gdje su izveli prigodni program čitanja poezije i blagdanskih poruka

Iako je vrijeme blagdana iza nas, drago nam je izvijestiti o još jednoj predbožićnoj volonterskoj akciji u Slatini, gradu sve aktivnijih mladih i nešto manje mladih, ali jednako entuzijastičnih volonterki i volontera.

U srijedu 18. prosinca, učenice Dječjeg foruma „Osmijeh“ OŠ Josipa Kozarca i učenici 6.c i 7. a razreda koji su im se pridružili izrađivali su blagdanske čestitke uoči Božića i Nove godine za korisnike Doma „Zdenka“ u Slatini.
Učenici su bili motivirani i željeli su napraviti što veći broj čestitki kako bi korisnike razveselili i uljepšali im blagdane. Izradili smo ukupno oko 60 čestitki za posjet. Prigodan program pripremili su učenici pod vodstvom psihologinje, a u posjet domu išli su u pratnji psihologinje i pomoćnika u nastavi Luke Matića te su čitanjem poezije i blagdanskih poruka uživali u ugodnom društvu i dobrom raspoloženju.
Psihologinja: Darija Živković