Gdje sam?

Otvorene prijave za Volonterskog Oskara 2018.!

Volonterski centar Zagreb je u petak, 05. listopada, 2018. otvorio natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Ovim putem Vas pozivamo da za nagradu Volonterski Oskar nominirate svoje volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos vašem radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažite dodatno priznanje.

Rok za prijavu je 25 dana od raspisivanja natječaja (do 29. listopada 2018.).

Molimo da pažljivo pročitate javni poziv na natječaj za Volonterski Oskar 2018. godine i preuzmete prijavni obrazac za popunjavanje.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom zasocijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Puno bi nam značilo za početak da nam se javite povratno s informacijom o tome planirate li prijavljivati volontere iz svoje organizacije kao kandidate za nagradu Volonterski Oskar za 2018. godinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nam se javite na niže navedene kontakt podatke.

Veselimo se vašim prijavama i srdačno Vas pozdravljamo,

Tim Volonterskog centra Zagreb

Ilica 29, HR-10 000 Zagreb
TEL. 01/ 3013 058
FAX. 01/ 3013 736
MOB. 098/ 373 672
e-mail: promoviraj@vcz.hr