Gdje sam?

OTVORENE PRIJAVE ZA VOLONTERSKOG OSKARA 2017.

Volonterski centar Zagreb je u ponedjeljak, 02. listopada, 2017. otvorio natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Volonterski centar Zagreb je u ponedjeljak, 02. listopada, 2017. otvorio natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Ovim putem Vas pozivamo da za nagradu Volonterski Oskar nominirate svoje volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos vašem radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažite dodatno priznanje.

Rok za prijavu je 30 dana od raspisivanja natječaja (do 31. listopada 2017.).Pročitajte  Javni poziv na natječaj za Volonterski Oskar 2017. godine i preuzmite Prijavni obrazac

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu. Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za
socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Puno bi nam značilo za početak da nam se javite povratno s informacijom o tome planirate li prijavljivati volontere iz svoje organizacije kao kandidate za nagradu Volonterski Oskar za 2017. godinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molimo Vas da nam se javite na kontakt podatke navedene u potpisu maila.

Veselimo se vašim prijavama i srdačno Vas pozdravljamo,

Tim Volonterskog centra Zagreb
informirajse@vcz.hr
TEL. 01/ 3013 058
FAX. 01/ 3013 736
MOB. 098/ 373 672