Gdje sam?

Otvoren natječaj za Volonterskog Oskara

Volonterski centar Zagreb u 2012. godini raspisao je natječaj za Volonterski Oskar, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine! Rok za podnošenje prijave za natjačaj Volonterski Oskar otvoren je do četvrtka, 17. siječnja 2013.

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažu dodatno priznanje.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba, na godišnjoj osnovi. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Aktivnost se provodi u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.


Prijavni obrazac i puni tekst natječaja dostupni su na internetskoj stranici Volonterskog centra Zagreb www.vcz.hr/oskar/ i u tiskanom obliku u uredu Volonterskog centra Zagreb, u Ilici 29.

Rok za podnošenje prijave za natjačaj Volonterski Oskar otvoren je do četvrtka, 17. siječnja 2013. Prijave pristigle nakon tog roka neće se razmatrati.

Dodatne informacije o natječaju pronađite u prilogu i molimo koristite sljedeće kontakte:


Volonterski centar Zagreb
Ilica 29, HR-10 000 Zagreb
TEL. 01/ 3013 829
FAX. 01/ 3013 058
MOB. 098/ 373 615
e-mail. vcz@vcz.hr