Gdje sam?

Otvoren natječaj za nagradu Volonterski oskar

Volonterski centar Zagreb po prvi puta raspisuje natječaj za Volonterskog oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. Pozivamo sve neprofitne organizacije koje djeluju kao organizatori volontiranja da za nagradu Volonterski oskar nominiraju svoje volonterke i volontere.

Dragi partneri i prijatelji,

Volonterski centar Zagreb po prvi puta raspisuje natječaj za Volonterskog oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Volonterski oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području grada Zagreba. Dodjeljivanjem Volonterskog oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u gradu Zagrebu.

Nagrada Volonterski oskar pokrenuta je u sklopu projekta „Volonterski servis – solidarnost i zajedništvo“ financiranog od strane Europske komisije (program PHARE 2006) i Grada Zagreba.

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije koje djeluju kao organizatori volontiranja da za nagradu Volonterski oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te ima na taj način iskažu dodatno priznanje.

Popunjene prijave s pratećom dokumentacijom mogu se dostaviti poštom ili osobnom dostavom do 21. rujna 2009. na slijedeću adresu:
Volonterski centar Zagreb
Ilica 29
HR – 10 000 Zagreb

Detalje vezane uz kriterije natječaja i postupak odabira molimo pronađite u tekstu javnog poziva. Sve dodatne informacije i razjašnjenja možete dobiti u Volonterskom centru Zagreb, na internetskoj stranici www.vcz.hr/oskar, na broju telefona 01/ 3013 829 ili putem Besplatnog volonterskog telefona (0800 400 005, radnim danom od 11 do 15 sati).

Veselimo se vašim prijavama i srdačno Vas pozdravljamo,

Tim Volonterskog centra Zagreb

Javni poziv (sluzbena verzija)

Obrazac za prijavu