Gdje sam?

Održali smo II. modul "Edukacije o razvoju školskih volonterskih klubova"

Prevrtljiva epidemiološka situacija naposljetku nas je spriječila da drugi modul Edukacije održimo uživo, ali drage, involvirane i otvorene sudionice učinile su i online druženje zabavnim i interaktivnim. Učili smo, razmjenjivali smo iskustva i zajedno smo radili na kvalitetnom i promišljenom uvođenju volontiranja u nastavni plan i program osnovnih i srednjih škola. Naposljetku, složili smo se da jedva čekamo nadoknaditi susret uživo!

Na II. Modulu „Edukacije o razvoju školskih volonterskih klubova“ ponovili smo teorijsko znanje o pravnom okviru volonterstva u Hrvatskoj, naučili smo sve o završnim fazama menadžmenta volontera – superviziji, evaluaciji i nagrađivanju volontera te evaluaciji volonterskog programa, radili smo na „Planu volonterskog programa za školsku godinu 2020. – 2021.“, a naša draga dr. sc. Ivana Borić učila nas je kako održati orijentacijsku radionicu za učenike.

Je li nas dobro naučila, saznati ćemo već ove jeseni, kada se naš rad na razvoju školskog volontiranja seli u školske klupe!