Gdje sam?

Odajmo priznanje mladim ljudima koji su svojim djelovanjem doprinijeli pozitivnoj društvenoj promjeni!

Mreža mladih Hrvatske pokrenula je natječaj za nagradu „Uključi se!“ - za mladu osobu ili skupinu mladih od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobiti doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnoj zajednici ili na nacionalnoj razini. Prijave se primaju do 18.srpnja!

„Uključi se!“ je godišnja nagrada za mladu osobu ili skupinu mladih od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobiti doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini u širokom polju tema (uključivanje mladih, humanitarni rad, izgradnja mira, razvoj demokracije, zaštita okoliša, mobilnost, lokalni razvoj, integracija, zdravlje, obrazovanje, mediji, slobodno vrijeme, međugeneracijska solidarnost, informiranje, kultura, jednake mogućnosti, nezaposlenost...).

Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanja mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva. Nagradu je u Međunarodnoj godini mladih (2010./2011.) pokrenula Mreža mladih Hrvatske u suradnju s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

O pobjedniku ili pobjednici Natječaja odlučit će javnost i stručno povjerenstvo, a na svečanoj dodjeli dobit će statuu, plaketu i novčanu nagradu u vrijednosti 5.000,00 kn.


Svi detalji Natječaja te prijavni obrazac nalaze se na:

http://www.ukljucise.net