Gdje sam?

Naučite organizirati i provesti javno događanje

Autonomni centar - ACT iz Čakovca poziva sve zainteresirane volontere iz Međimurske i Varaždinske županije da se prijave na višednevni trening  “Organizacija i provedba javnog događanja - planiranje, marketing, logistika, upravljanje resursima, evaluacija”. Prijave traju do 23. travnja.

Trening će se održati u više termina od 27. travnja do 8. srpnja 2012. godine u Čakovcu.


Voditelj treninga je Slobodan Alavanja, magistar sociologije i filozofije, jedan od osnivača kluba Močvara, sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju kluba, koordinaciji i produkciji događaja, promociji kulturnih programa, upravljanju projektima.

Pozivaju se svi zainteresirani volonteri iz Međimurske i Varaždinske županije da se prijave. Prijaviti se mogu i osobe bez volonterskog iskustva, od 15 i više godina, uz uvjet da aktivno sudjeluju u cijelom ciklusu obrazovanja.

Broj sudionika je ograničen na 25. Prednost će imati sudionici s boljom motivacijom. Prijave traju do 23. 4. 2012. do 13h. Trening je za polaznike besplatan.


Više o samom treningu i načinu prijave, pogledajte na: www.actnow.hr/trening

Trening je dio projekta City volunteers koji se provodi u okviru IPA Operativnog programa Slovenija-Hrvatska 2007.-2013. Projekt djelomično sufinanciraju Europska unija i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za više informacija, molimo Vas obratite se na sljedeći kontakt:
Ana Mikulić
040 390 047
ana@actnow.hr