Gdje sam?

Natječaj za Nagradu za mlade

Mreža mladih Hrvatske je otvorila Natječaj za Nagradu za mlade Uključi se!. To je godišnja nagrada kojom se daje priznanje mladim ljudima koji mijenjaju svoje zajednice na bolje.Rok za podnošenje prijava je 25. studeni 2012. godine.

Nagrada za mlade Uključi se! godišnja je nagrada za mlade od 15 do 30 godina starosti koja se dodjeljuje za osobiti doprinos pozitivnim društvenim promjenama u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini u širokom polju tema (uključivanje mladih, humanitarni rad, izgradnja mira, razvoj demokracije, zaštita okoliša, mobilnost, lokalni razvoj, integracija, zdravlje, obrazovanje, mediji, slobodno vrijeme, međugeneracijska solidarnost, informiranje, kultura, jednake mogućnosti, nezaposlenost...).

Nagradom se želi potaknuti aktivno sudjelovanje mladih u društvenim procesima na lokalnoj i nacionalnoj razini te odati priznanje iznimnom doprinosu mladih u izgradnji društva.

Nagradu dodjeljuje Mreža mladih Hrvatske u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih, a prvi put je dodijeljena 2011. godine. O pobjedniku ili pobjednici Natječaja odlučit će javnost i povjerenstvo, a na svečanoj dodjeli dobit će statuu, priznanje i novčanu nagradu u vrijednosti 5.000 kn.

Sve dodatne informacije možete saznati ovdje ili na www.ukljucise.net ili se javite Anamariji Sočo na 099 66 55 477 ili na anamarija@mmh.hr.