Gdje sam?

Natječaj: Mobilnost - učim, putujem i snimam

Povodom punopravnog sudjelovanja Republike Hrvatske u Programu za cjeloživotno učenje (LLP) i programu Mladi na djelu (YIA), Agencija za mobilnost i programe EU raspisuje amaterski foto-natječaj pod nazivom „Mobilnost - Učim, putujem i snimam". Cilj raspisivanja foto-natječaja je promidžba obrazovnih programa Europske unije kroz vizualnu razmjenu iskustava prošlih ili sadašnjih sudionika programa sa budućim sudionicima.

Agencija poziva sve korisnike programa, koji sudjeluju ili su sudjelovali u nekom programu, da se prijave na foto natječaj i pošalju svoje fotografije. Fotografije trebaju prikazivati jedan segment sudjelovanja u projektu, učenja, razmjene znanja i iskustava, kulturoloških razlika, ili druge komponente projekta koje dočaravaju misiju programa LLP i YIA.

Dvadeset fotografija ocijenjenih s najvišim brojem bodova bit će izloženo tijekom Svečane konferencije u Zagrebu, 10. - 11. studenog, 2010. godine. Po završetku programa Svečane konferencije dana 10. studenog 2010., objavit će se pobjednik kojem će biti uručena nagrada. Žiri od tri osobe će ocijeniti fotografije i odabrati pobjedničku fotografiju.

Foto-natječaj je otvoren od 01. rujna do 15. listopada. 2010. godine.

Pravila fotonatječaja i način prijave možete pronaći na stranicama Agencije: www.mobilnost.hr ili na sljedećem linku: http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=60