Gdje sam?

Naša nova internet stranica!

Ured nemamo, ali virtualno smo zbrinuti! Pročitajte, pogledajte, komentirajte... REGISTRIRAJTE SE u našu novu volobazu! Nova stranica VCZ-a donosi puno promjena u našem radu s volonterima i volonterkama.

Dragi naši i drage naše, volonteri i volonterke, partneri i suradnici,

Nalazite se na našoj novoj Internet stranici koju smo tako dugo željno iščekivali. A mi možemo slobodno reći: 'And now for something completely different!', zadovoljno se nasmiješiti i objasniti stvar.

Stranica koju vidite rezultat je rad dugog gotovo godinu dana, a njezin najinovativniji dio upravo je onaj kojeg ne vidite - baza volontera, organizatora volontiranja i njihovih projekata.

Baza vam omogućuje da se, ako želite volontirati,  registrirate u bazu volontera i stvorite svoj volonterski profil. Na taj ćete nam način dati do znanja koja vas područja rada zanimaju te koje vještine i znanja želite ponuditi. Potom ćemo vam automatskim putem slati filtrirane informacije. Zaboravite hrpu VCZ mailova u vašem Inboxu! Od sada sami određujete vrstu informacija koje želite primati.

Isto tako, tražilica projekata omogućuje vam pronalazak onih koji trenutno odgovaraju vašim interesima. Pronađite projekt, prijavite se na njega on-line, a nakon što ste završili s volontiranjem možete ga na brz i jednostavan način putem vašeg korisničkog računa ocijeniti. Imamo riješenje i za zaboravne - nekoliko dana prije početka vašeg projekta dobit ćete podsjetnik na vaš e-mail.

Organizatorima volontiranja registracija nudi mogućnost oglašavanja njihovih organizacija i objavljivanje aktualnih  projekata te pojednostavljeno evidentiranje volontera na tim projektima.

Internet stranica www.vcz.hr u punom je pogonu i spremna na najvažniju fazu u svome razvitku - za sadržaj kojeg ćete vi sami u nju unositi. Hvala vam na svim idejama, iskustvu i porukama koje odlučite podijeliti te na taj način stvarati zajednicu volonterki i volontera!

Pozdravlja vas vaš VCZ tim!