Gdje sam?

Nacionalna strategija stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva

Ured za udruge je na svojoj internetskoj stranici objavio Poziv na javno internetsko savjetovanje o nacrtu Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva od 2012. do 2016. godine.

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provodi se od 22. svibnja do zaključno 6. lipnja 2012.

Cilj i svrha javne rasprave jest prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženim mjerama i aktivnostima Nacionalne strategije, kako bi one što bolje odgovarale stvarnim potrebama u narednom razdoblju te djelovale na rješavanju problema s kojima je civilno društvo u Hrvatskoj suočeno u svom djelovanju i razvoju.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje eventualne načelne primjedbe na cjelokupni tekst nacrta prijedloga Nacionalne strategije, te konkretne primjedbe na pojedine mjere, odnosno provedbene aktivnosti predložene u nacrtu prijedloga Strategije, uz jasna obrazloženja; i to putem obrasca sudjelovanja u savjetovanju koji možete preuzeti OVDJE.

Tekst nacrta Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva od 2012. do 2016. godine dostupan je OVDJE.

Više informacija možete pronaći OVDJE.