Gdje sam?

Međunarodni dani u VCZ-u!

I ove godine u VCZ-u organiziramo Međunarodne dane te otvaramo svoja vrata svim zainteresiranim pojedincima koji žele doznati više i/ili se uključiti u svijet međunarodnog volontiranja.

Program događanja održat će se u tjednu od 20. do 24. travnja, kada ćemo ujedno obilježiti i Svjetski dan aktivizma mladih.

Svakog dana, od 17 do 20 sati, u uredu VCZ-a u Ilici 29, bit će organizirane razne aktivnosti i radionice gdje će se svi prisutni moći pobliže upoznati s postojećim međunarodnim programima, čuti priče i dojmove naših volontera koji su sudjelovali na tim aktivnostima te saznati nešto više o zemljama iz našeg bližeg i daljeg susjedstva. Osim volontera, tu je i uvijek dobro raspoloženi i nasmiješeni VCZ tim koji će svakodnevno biti na raspolaganju i svim zainteresiranim građanima odgovarati na sva pitanja vezana za međunarodno volontiranje.

Uz puno zabavnih trenutaka, zanimljivih priča, filmića, fotografija, naći će se i ponešto za razveseliti nepce i grlo, a za posjetitelje i sudionike smo osigurali i poneko iznenađenje! Veselimo se vašem dolasku :)

Program događanja možete vidjeti OVDJE.