Gdje sam?

Kuharica volonterskih projekata

Želite li postati aktivniji/e u VCZ-u i pomoći u razvijanju kvalitetnog volonterskog projekta s ostalim aktivistima/cama SCI mreže, prijavite se na trening Cookbook of International Volunteer Projects, kod Bonna od 30. studenog do 8. prosinca 2009. Otvoreno do petka 23.10.!

Dragi članovi i članice!

Želite li postati aktivniji/e u VCZ-u i pomoći u razvijanju kvalitetnog volonterskog projekta s ostalim aktivistima/cama SCI mreže, prijavite se na trening Cookbook of International Volunteer Projects - Creativity, Innovation & Activism for Change koji se održava u Walberbergu, (kod Bonna) od 30 studenog do 8 prosinca 2009.

Od sudionica se očekuje aktivno sudjelovanje u treningu kao i uključenost u aktivnosti VCZ-a vezanih uz kratkoročno međunarodno volontiranje u 2010. godini.

Osnovni cilj treninga je povezati aktiviste/ice organizacija uključenih u SCI mrežu, aktiviste/ice grupa i partnera u Europi kako bi dijelili/e ideje i iskustva vezanih za volonterske projekte, pronalazili/e načine usavršavanja kvalitete, održivosti i utjecaja, ali i kreirali/e dugoročni plan zajedničke suradnje stvarajući kuharicu volonterskih projekata!

Javite nam se s nekim dobrim receptom do 23. listopada! :)

Martina