Gdje sam?

Izvještaj za organizatore volontiranja

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) obavještava sve organizatore volontiranja, koji su tijekom 2009. godine u Republici Hrvatskoj organizirali volontiranje sukladno Zakonu o volonterstvu, da su obvezni podnijeti Izvješće o obavljenim uslugama i aktivnostima do 30. travnja 2010.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti temeljem članka 33. Zakona o volonterstvu (NN br.58/07)

OBAVJEŠTAVA

Sve organizatore volontiranja, koji su tijekom 2009. godine u Republici Hrvatskoj organizirali volontiranje sukladno Zakonu o volonterstvu, da su obvezni podnijeti Izvješće o obavljenim uslugama i aktivnostima Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Ministarstvo je na svojoj Internet stranici www.mobms.hr uvelo program pod imenom Izvješća organizatora volontiranja, preko kojeg svi organizatori volontiranja mogu izravno unositi tražene podatke i na taj način dostavljati Izvješća. Važna napomena: svi organizatori volontiranja, da bi mogli pristupiti ispunjavanju podataka na taj način, moraju imati e-mail adresu s hrvatskom domenom (... .hr).

Detaljne upute o načinu korištenja ovog sustava pronađite u ovom dokumentu (472 kB).

Rok za podnošenje Izvješća je 30. travnja 2010.