Gdje sam?

Hrvatska može bolje - prosvjed podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi

Prosvjed podrške za nastavak reforme obrazovanja održat će se u Zagrebu u srijedu, 1. lipnja s početkom u 18h na Trgu bana Josipa Jelačića.

Organizacije civilnog društva okupljene u Inicijativu „Hrvatska može bolje“, preko 180 različitih udruga, sindikati SSSH, Matica Hrvatskih sindikata, Sindikat hrvatskih učitelja, Sindikat Preporod i drugi, učitelji i učiteljice te razni pojedinci pozivaju građanke i građane Hrvatske da jasno pošalju poruku da je obrazovanje prioritet hrvatskog društva.

Ovo je ispit naše zrelosti i ispit naše odgovornosti prema našoj djeci, našim nećakinjama i nećacima,našim unukama i unucima, prema budućnosti. Učiteljice i učitelji su svoju stručnost, svoje iskustvo, znanja i vještine stavili na raspolaganje Hrvatskoj da se oblikuje škola koja će odgovarati na zahtjeve budućnosti, koja će učenike pripremiti da aktivno pridonose dobrobiti Hrvatske i Europe. 

Cjelovita kurikularna reforma je iskren i pošten pokušaj boljega. Pokušaj da Hrvatska zajednički radi na svojoj budućnosti za dobrobit svoje djece.

Pozivamo građanke i građane Hrvatske da u srijedu, 1. lipnja 2016. godine u 18 sati, na Globalni dan roditelja, na prosvjedu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i diljem Hrvatske iskažu podršku sustavnoj i kvalitetnoj provedbi reforme obrazovanja i Cjelovitoj kurikularnoj reformi.

Dođite na prosvjed. Pozovite svoje ukućane, susjede, prijatelje, kolege s posla, proslijedite im ovaj mail jer Hrvatska može bolje samo uz podršku svih nas!

Svoju podršku možete izraziti i potpisivanjem PETICIJE.