Gdje sam?

ESF projekt “Na valovima volonterstva – infrastruktura za snažne i povezane zajednice” - Potpisani ugovori o dugoročnom volontiranju

10. travnja, 2018. godine u sklopu projekta „Na valovima volonterstva-infrastruktura za snažne i povezane zajednice“ potpisani su ugovori o volontiranju s naše dvije nove volonterke.

Do kraja godine Eva i Mirela biti će uključene kao asistenti u provedbi projekta te ćemo, osim rada na provedbi projekta, zajednički razvijati i dogovorene kompetencije koje će biti potvrđene i izdanom potvrdom o kompetencijama stečenim volontiranjem.
Na prvom mentorskom sastanku sa koordinatoricom Matejom Medlobi, volonterke su se upoznale s projektom, zadacima, ciljevima te potpisale ugovore o volontiranju. Cilj projekta je jačanje kapaciteta volonterskih centara i koordinatora volontera iz središnje Hrvatske, a ovom aktivnošću želimo učvrstiti Standarde kvalitete za volonterske programe koji će služiti kao modeli dobre prakse za buduća volontiranja. Veselimo se našoj budućoj suradnji :)

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.