Gdje sam?

DugaResaFest 2015.

Udruga za mlade Agora, grad Duga Resa i Pučko otvoreno učilište Duga Resa i ove godine organiziraju školski glazbeni festival Karlovačke županije pod nazivom "DugaResaFest 2015".

Manifestacija će se održati 17. svibnja 2015. s početkom u 19:30 h u kino dvorani u Dugoj Resi. Cilj ovog festivala je pružiti priliku djeci da pokažu i dokažu svoje pjevačke i plesačke talente i za to budu nagrađeni, te na najljepši način ponuditi im kvalitetno trošenje slobodnog vremena.

Na ovaj popularan način razvija se glazbeni ukus djece, stječe sigurnost javnog nastupa, razvija se osjećaj za timski rad i pošteno rivalstvo! Svaka od 15 prijavljenih škola sudjeluje na najbolji mogući način, izabire najbolje predstavnike škole, a uz pomoć organizatora uvježbava svoje predstavnike za vokalni, plesni i scenski nastup.

Cijeli događaj svojim stručnim okom prati naš sugrađanin Goran Topolovac čija je skladba Mižerija izvedena na prošlogodišnjem Eurosongu, a u žiriju će sjediti poznata imena kao što su: Sanja Doležal, Ivanka Boljkovac, Darko Domjan, Boris Kosmač,…

DugaResaFest ima puno komponenti Eurosonga u modelu natjecanja i glasovanja, volimo ga zvati županijskim Eurosongom za školarce. Duga Resa Fest svojevrsno je oživljavanje Glasa mladih.

Više o ovom događanju pronađite OVDJE