Gdje sam?

Dodite s osmjehom od uha do uha!

Najsrdačnije Vas pozivamo na (raspjevanu!) promociju CD-a, pjesmarice i priručnika s pjesmama o ljudskim vrijednostima Stella Banda i Udruge Split zdravi grad, 23.10. 2009., u Kazalištu Trešnja u 20.00 h.

Dragi dobri ljudi, prijatelji, suradnici, kolege, svi vi kojima je do dobrote i ljudske ljepote stalo!

U sljedeći petak, 23.10.2009. smo u Zagrebu, Stella Band i Udruga Split zdravi grad, u Kazalištu Trešnja u 20.00 h!

Najsrdačnije Vas pozivamo na (raspjevanu!) promociju CD-a, pjesmarice (2. izdanje) i priručnika s pjesmama o ljudskim vrijednostima (pozivnica u privitku) koji su izdani u okviru Projekta Stella Polaris uz potporu EU, Vlade RH (Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi), Grada Splita i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva!

Inače, planiran je i nastup na Trgu Bana Jelačića 23.10. u 11.00h i 24.10 u 12.00 h, povodom Dana Ujedinjenih naroda (u organizaciji UNDP-a kojom prigodom smo i pozvani u Zg) pa ako niste u mogućnosti navratiti u petak navečer, ostaju vam još dvije mogućnosti – dakle tko ne dođe, dobit će u dnevnik neopravdani sat J.

Jako bi nas obradovao Vaš dolazak te druženje u glazbi i pjesmi!

A ako imate nekog za koje znate da bi ga moglo zanimati, bilo kao roditelja, učitelja, odgajatelja, animatora, bilo kao dijete ili mladu osobu, bilo kao slušatelja i (su)pjevača dječjih pjesama u „blagom“ rock-aranžmanu J, zajedno s bendom sastavljenim od 35 članova od 10 godina naviše (nećemo reći koliko naviše J), slobodno proslijedite! Ulaz je slobodan!

Volimo Vas i želimo jarko vidjeti osmijeh od uha do uha i na vašem licu, od srca,

Ranko Milić
Udruga Split zdravi grad/Split Healthy City Association

P.S. u privitku Vam šaljem i pjesmaricu u pdf formatu, kako bi se, za domaći rad, pravodobno pripremili za sudjelovanje u promociji. Ocjene nećemo upisivati u dnevnik, ali ćemo svima koji se potrude dati veliki plus iz zalaganja!