Gdje sam?

Dani volontiranja na Ekonomskom fakultetu

Studentska udruga eSTUDENT uz pomoć projektnog partnera, inicijative Želim pomoći, organizira Dane volontiranja na Ekonomskom fakultetu, 13. i 14. travnja, od 10-16 sati. Dođite i na brojnim predavanjima saznajte sve o volontiranju te postanite volonter jednog od 15 organizatora volonterskog rada koji će se ovdje predstaviti!

Znate li da volontiranjem možete doprinijeti izgradnji boljeg društva, da možete steći brojna poznanstva i korisne kontakte, biti nagrađeni nefinancijski (putovanja, edukacije, ljetne škole, sudjelovanje na konferencijama, prakse), a ponekad i financijski? Znate li da se volontirati može u bezbroj područja i da svatko u nekoj od volonterskih aktivnosti može naći svoj interes?

Ako ne znate ili se još dvoumite, odgovor Vam mogu dati Dani volontiranja, koji će se u organizaciji studentske udruge eSTUDENT te uz pokroviteljstvo tvrtki Mirt Interijeri i Primaco održati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 13. i 14. travnja od 10-16 sati.

Na Danima volontiranja na štandovima će se predstavljati 15 organizatora volonterskih aktivnosti u RH i inozemstvu u čiji se rad možete uključiti. Pored toga održavat će se predavanja na kojima možete saznati sve o volontiranju što vas može zanimati kao potencijalnog ili sadašnjeg volontera te čuti iskustva volontera u različitim volonterskim aktivnostima.

Potrudili smo se pozvati organizatore volonterskih aktivnosti šarolike ponude: pomoć studentima s invaliditetom, bolesnoj djeci i odraslima, životinjama, zaštita okoliša i umjetnosti, poticanje mobilnosti mladih, promicanje ICT inicijativa za razvoj društva znanja, poticanje praktičnosti i jednostavnosti obrazovanja, projekata mladih... Sigurni smo da ćete u nekima od njih pronaći svoj interes!

Detalji o programu i organizatorima koji će se predstavljati nalaze se ovdje.

Volonteri često počinju s volonterskim aktivnostima iz altruističkih razloga, no kako vrijeme prolazi, najčešće shvaćaju da puno više primaju nego daju!
Dođite na Dane volontiranja, saznajte sve o volontiranju i krenite... BUDITE PROMJENA KOJU ŽELITE VIDJETI U SVIJETU! ;)

Nakon Dana volontiranja, u srijedu navečer, sve sudionike Dana volontiranja, ali i sve ostale pozivamo na tulum u Urbanu kojim ćemo proslaviti svoje zalaganje za izgradnju boljeg društva!

Vaš Tim za predavanja i radionice, eSTUDENT!