Gdje sam?

Čestitamo!

Hvala vam na svakom koraku koji ste učinili da bi svijet bio lijepše mjesto za život! Dragi volonteri i volonterke, čestitamo vam Međunarodni dan volontera!

Dođite na druženje i volontersko okupljanje 5.prosinca 2012. u Klubu Soba s početkom u 20:00 i proslavite s nama Međunarodni dan volontera!

Na volonterijadi ćete imati priliku bolje upoznati 25 VIV volontera čiji doprinos je prepoznat kao dragocjen i nezamjenjiv u djelovanju nekoliko organizatora volontiranja iz Zagreba. Ovim vrijednim volonterima uručit ćemo nagrade sa zahvalama od direktnih korisnika njihova rada koji im poručuju što njima znači imati njihovu podršku.


Uz naše volontere, zabavit će nas:


ERNA IMAMOVIĆ
Super energična i simpatična mlada kantautorica, moćnog i toplog glasa kojeg dopunjuje sviranjem na 12-žičanoj retro gitari. Doživjeti Erninu opuštenost, pozitivu i lakoću kojom komunicira sa publikom prava je uživancija. Očekujte pjesme pune mladenačkog duha, ljubavi i energije.

ČIPKICE
Čipkice izvode tradicijsku glazbu iz cijeloga svijeta, svoj repertoar uče na raznim radionicama tradicijske glazbe, ali i učeći jedne od drugih, a izvode ga a cappella i uz glazbenu pratnju. S Čipkicama svijet možete obići, ne u 80 dana, već u svega par pjesama. I to bez putovnice.


Atmosferu će dodatno dizati i VESELA DJ MRKICA uvijek nasmijana sa najveselijom glazbom u gradu, sa Mrkicom nema sjedenja, samo ples!!!


Mjesto partija je Klub Soba, Magazinska 7 (koju smo odabrali zbog toplog i intimnog ambijenta i opuštenog i nasmijanog osoblja)
Program počinje u 20h, svim volonterima ulaz besplatan