Gdje sam?

Čestitamo vam Međunarodni dan volontera!

Dragi volonteri i volonterke, gdje god se nalazili, želimo vam sretan vaš dan, Međunarodni dan volontera! Hvala vam na svakom koraku koji ste učinili da bi svijet bio ljepše mjesto za život!

Ove godine posebno zahvaljujemo svim volonterkama i volonterima koji su se dodatno angažirali za vrijeme krize - lockdowna i zagrebačkog potresa u ožujku. Još jednom ste pokazali veliko srce i solidarnost prema građanima kojima je pomoć uistinu bila potrebna.


VCZ je ove godine obilježio Međunarodni dan volontera organizirajući Volonterski Oskar kako bi nagradio najsjajnije zagrebačke volontere 2020. godine. Uz to, organizirali smo i volontersku akciju za pomoć starijim i nemoćnim građanima s područja Čučerja, čiji su domovi stradali u potresu, da im uljepšamo nadolazeće hladne dane i unesemo malo topline u njihove domove!


Hvala vam još jednom svima što pripadate grupi predanih ljudi koji mijenjaju svijet nabolje! Čestitamo vam na dosadašnjem volonterskom angažmanu i želimo vam da nastavite raditi stvari od neprocjenjive važnosti za naše društvo!

Vaš VCZ tim