Gdje sam?

Nominirajte svoje volontere za nagradu Volonterski Oskar 2016.!

Dragi organizatori volontiranja,

VCZ od sutra, 13. prosinca otvara natječaj za nagradu Volonterski Oskar 2016. te imate priliku nominirati svoje volontere i time nagraditi njihov doprinos vašoj organizaciji.

Volonterski centar Zagreb od utorka, 13. prosinca 2016. otvara natječaj i počinje zaprimati prijave za Volonterski Oskar, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Ovim putem pozivamo sve neprofitne organizacije koje rade s volonterima da za nagradu Volonterski Oskar nominiraju volonterke i volontere koji su dali poseban doprinos njihovom radu, korisnicima i razvoju organizacije te im na taj način iskažu dodatno priznanje.

Koji su kriteriji za nominaciju volontera za nagradu Volonterski Oskar, kakav je postupak prijave i koju je sve dokumentaciju potrebno priložiti možete saznati u punom tekstu natječaja koji možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

JAVNI POZIV NA NATJEČAJ ZA NAGRADU VOLONTERSKI OSKAR 2016.

dok prijavni obrazac, koji je osnovni dio prijave možete preuzeti ovdje:

PRIJAVNI OBRAZAC

Rok za prijavu je srijeda, 18. siječnja 2017., 35 dana od raspisivanja natječaja, a prijavni obrazac i puni tekst natječaja dostupni su na internetskoj stranici natječaja.

Volonterski Oskar nagrada je za volontera/ku godine koja se na godišnjoj razini dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini Grada Zagreba. Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.

Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Dodatne informacije o natječaju pronađite u prilogu i molimo koristite sljedeće kontakte:

Volonterski centar Zagreb
Ilica 29, HR-10 000 Zagreb
TEL. 01/ 3013 058
FAX. 01/ 3013 736
MOB. 098/ 373 615
e-mail. promoviraj@vcz.hr

Veselimo se vašim prijavama i srdačno vas pozdravljamo,

Tim Volonterskog centra Zagreb