Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju)
16.12.2013.
Postala sam članica na vcz.hr
10.04.2015.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt 22. Tečaj za volontere u palijativnoj skrbi.23.05.2017.
Završila sam volontiranje na projektu Podrška razvoju potencijala djece s posebnim potrebama u dječjem vrtiću. Odradila sam 48h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.12.2013.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt „Pripovjedač/ica priča za laku noć u Dječjoj bolnici Srebrnjak“.04.10.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Podrška razvoju potencijala djece s posebnim potrebama u dječjem vrtiću.07.05.2014.
Završila sam volontiranje na projektu „Pripovjedač/ica priča za laku noć u Dječjoj bolnici Srebrnjak“. Odradila sam 50h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.02.01.2017.
Završila sam volontiranje na projektu Podrška razvoju potencijala djece s posebnim potrebama u dječjem vrtiću. Odradila sam 18h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.11.01.2017.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Podrška razvoju potencijala djece s posebnim potrebama u dječjem vrtiću.