Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
17.11.2015.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: U ekološkoj udruzi Žmergo u Opatiji volontirala sam u periodu od 23.11.2015 do 18.01.2016. Prevodila sam tekstove s engleskog na hrvatski, pisala članak na temi COP21, pomagala u organizaciji ekološkog sajma, pisala članak na temi vegetarijanstva, crtala, pomagala pri organizaciji izložbe EVS volontera, imala prezentaciju u Gimnaziji Eugena Kumičića u Opatiji vezano uz volonterske aktivnosti... Sveukupno sam odradila 65 sati.
08.08.2017.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonterke u teretani u Prihvatilištu za tražitelje međunarodne zaštite Zagreb.08.08.2017.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Uređenje okoliša prihvatilišta za azilante i migrante Porin.01.03.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volonter/ka na projektu Vege vodič - pronalaženje i provjera veganskih prehrambenih proizvoda u dućanima.05.07.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Life Celebration Festival.01.03.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Festival tolerancije - 10. JFF Zagreb.18.08.2017.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Uređenje prostorija Udruge Lotos.