Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
08.07.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: djeca i odrasli s posebnim potrebama, kreativne radionice sa starijim osobama-studij socijalnog rada; međunarodni dan mira, sos linija hrabrog telefona, gerontološki tulum-vcz
14.01.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Edkacija za nove volontere Savjetodavne linije. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.30.08.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Edkacija za nove volontere Savjetodavne linije.29.09.2010.
Završila sam volontiranje na projektu Što Ti možeš učiniti za mir? - Oboji svoj kvart. Odradila sam 9h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.08.09.2010.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Što Ti možeš učiniti za mir? - Oboji svoj kvart.14.01.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt ASISTENT ZA ADMINISTRATIVNE POSLOVE.14.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Obilježavanje blagdana Uskrsa 2011..28.01.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Rodnom ravnopravnošću protiv seksualnog nasilja.12.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Mrak kampanja" - edukativna kampanja o prevenciji i ranom otkrivanju raka.