Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
04.02.2009.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontiram u UNICEF-u, lektoriram sociološki časopis "Diskrepancija" (http://www.diskrepancija.org/casopis/index.php?urednistvo), i magazin INZG. Volontirala sam u sklopu VCZ-ove akcije "Što ti možeš učiniti za mir?"
13.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM.01.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Cest is d'best - međunarodni ulični festival.30.01.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Lektoriranje teksta za časopis za udomitelje djece ''Sretno dijete''. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.29.06.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Poziv za volontiranje u kampanji za REKOM. Odradila sam 16h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.18.02.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Lektoriranje teksta za časopis za udomitelje djece ''Sretno dijete''.30.01.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš! - pomoć pri kartiranju.