Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Umjetnost i kultura Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
05.12.2014.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: internet i street promocija za festival audiovizualnih komunikacija
organizacija festivala ARLA (Đakovo - moj rodni grad)
udruga Neven (Đakovo) osobe s m.r. i poteškoćama u razvoju
organizacija festivala Outlook i DImensions ( 2 godine zaredom)
07.01.2015.
Završila sam volontiranje na projektu Donkihotovanje. Odradila sam 5h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.12.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Moj glas protiv nasilja! / My Voice against Violence!".27.03.2015.
Završila sam volontiranje na projektu Pomoć osobi s epilepsijom i mentalnom retardacijom. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.12.02.2015.
Završila sam volontiranje na projektu Izložba RESET DESIGN: new working models. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.12.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Donkihotovanje.05.12.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć osobi s epilepsijom i mentalnom retardacijom.05.12.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Izložba RESET DESIGN: new working models.