Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
04.05.2010.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: U centru za autizam u Dubravi-Studentsji grad,distribucija časopisa Ulične svijetiljke za beskučnike,2 sezone u Rovinju sa Caritasom zagtebačke nadbiskupije,šišanje djece i odraslih po domovima i kučama gdje su smješteni.Dnevni centar za beskučnike u rkvi Sv.Križa u Sigetu,5 dana bez prijave na Velesajmu kod primanja donacija za poplavljene u Gunji...
29.04.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiraj u dnevnom centru.25.05.2014.
Završila sam volontiranje na projektu Pomoć stradalima u poplavi!. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.16.05.2018.
Završila sam volontiranje na projektu PROLJETNI TEČAJ - 26. TEČAJ ZA NEZDRAVSTVENE VOLONTERE U PALIJATIVNOJ SKRBI. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.09.2018.
Završila sam volontiranje na projektu Veća slova - znanja nova. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.28.03.2018.
Završila sam volontiranje na projektu Obilježavanje blagdana „Uskrsa“. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.02.10.2012.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiraj u dnevnom centru. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 1 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.19.02.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Obilježavanje Svjetskog dana bolesnika. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.08.01.2013.
Završila sam volontiranje na projektu Rovinj. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 3 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.06.2011.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Volontiranje preko Crvenog križa Zagreb tijekom Molitvenog bdijenja Svetog Oca s mladima.10.09.2012.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Rovinj.22.03.2018.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Obilježavanje blagdana „Uskrsa“.09.08.2018.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Veća slova - znanja nova.19.05.2014.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Pomoć stradalima u poplavi!.08.07.2011.
Završila sam volontiranje na projektu Volontiranje preko Crvenog križa Zagreb tijekom Molitvenog bdijenja Svetog Oca s mladima. Odradila sam 0h, tom iskustvu dala ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.26.03.2018.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt PROLJETNI TEČAJ - 26. TEČAJ ZA NEZDRAVSTVENE VOLONTERE U PALIJATIVNOJ SKRBI.