Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Mladi Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije
04.04.2014.
Postao sam član na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: GONG-pračenje predizbornih i izbornih kampanja te samih izbora,sastavljanje izvještaja sa terena.,
CMS-rad s tražiteljima azila u RH.,
ZAGREB PRIDE-organizacija Zagreb pridea,PR,organiziranje evenata i sveg što je potrebno u radu Udruge.,
UDRUGA IKS-voditelj radionice Forum teatra(teatar potlačenih)
24.04.2017.
Završio sam volontiranje na projektu Rad s podacima o plaćama u općinama. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.02.04.2017.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volontiraj kao linijski sudac na Međunarodnom prvenstvu Hrvatske u badmintonu.16.11.2016.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Evaluacija učinka programa prevencije nasilja.10.06.2016.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt FESTIVAL PERFORACIJE 2016.16.11.2016.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Zajedno + / mentor vršnjačkim edukatorima.21.04.2017.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Rad s podacima o plaćama u općinama.17.01.2018.
Završio sam volontiranje na projektu Volontiraj kao linijski sudac na Međunarodnom prvenstvu Hrvatske u badmintonu. Odradio sam 16h, tom iskustvu dao ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.05.03.2015.
Prijavio sam se za volontiranje na projekt Volonter za rad u krojačkoj radionici.