Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Stariji i nemoćni Osobe s posebnim potrebama Zdravstvo (zaštita i briga o zdravlju) Zaštita okoliša Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Sport Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
07.12.2019.
Još nisam volontirao putem vcz.hr
23.11.2011.
Postao sam član na vcz.hr
17.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Digitalizacija najstarijih doktorskih disertacija. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.04.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Dobro srce za topli dom. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.03.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu DONKIHOTOVSKI ŠTAND U GARDEN MALL-u 2. Odradio sam 3h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.01.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Obilježavanje blagdana Sv. Nikole. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.06.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Volonterska akcija - Pitajmo starije gdje žele volontirati. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.09.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu GRAND PRIX ZAGREB ZA 2011. GODINU. Odradio sam 8h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.12.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Vip Snow Queen Trophy. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.17.12.2011.
Završio sam volontiranje na projektu Digitalizacija nastarijih hrvatskih novina i časopisa. Odradio sam 0h, tom iskustvu dao ocjenu 100 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.27.11.2011.
Završio sam volontiranje na projektu DONKIHOTOVSKI ŠTAND U GARDEN MALL-u. Odradio sam 2h, tom iskustvu dao ocjenu 5 i želim ponovo volontirati na sličnim projektima.