Uključi se u svijet volontera.
Registrirani korisnici mogu sami odrediti stupanj do kojeg se žele uključiti.
Djeca Mladi Osobe s posebnim potrebama Zaštita životinja Umjetnost i kultura Obrazovanje Ljudska prava, izgradnja mira i demokracije Beskućnici
18.10.2015.
Postala sam članica na vcz.hr
Moje dosadašnje iskustvo: Volontirala sam na festivalu povijesti - Kliofest - u organizaciji Hrvatskog nacionalnog odbora za povijesne znanosti, koji se održavao u prostoriji Nacionalne i sveučilišne knjižnice u periodu od 12. do 16. svibnja 2015. Tijekom volontiranja sudjelovala sam u pripremi Okruglih stolova, predstavljanja knjiga i radionica za djecu i mlade usmjeravala sam medije, profesore i ostale znanstvenike s područja humanističkih znanosti, pomagala oko postavljanja i čuvanja izložbe "Od ognjišta do prostrtog stola" te sam radila na info pultu i dijelila potrebne promotivne materijale po terenu.
30.04.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Cjelodnevni boravak djece od 6 do 10 godina starosti tijekom ljetnih školskih praznika.18.10.2015.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt "Zajedno možemo više - pojedinac u fokusu".16.09.2016.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Institut za istraživanje avangarde - izložba istočnoeuropske umjetnosti.18.10.2015.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt Uspješno od početka do kraja.18.10.2015.
Prijavila sam se za volontiranje na projekt SOS telefon za depresivne i suicidalne osobe.11.09.2016.
Završila sam volontiranje na projektu Cjelodnevni boravak djece od 6 do 10 godina starosti tijekom ljetnih školskih praznika. Odradila sam 29h, tom iskustvu dala ocjenu 0 i ne želim ponovo volontirati na sličnim projektima.