Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Dugoročno volontiranje za mene je bio životni preokret!

"Ako se premišljaš, nemoj. Svijet je prepun ideja, kreative, novih metoda i pristupa koji čekaju na nas da ih primimo i implementiramo u svoje područje interesa. Što čekaš? Pridruži se EVS timu!" Kaže Helena, sretna i ispunjena EVS-om u Portugalu.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

Filip1aletheiamrva1990Ana333TinaaaaaaaaMarti naana.sostarkoMegiRanabyreDora0909petarantoniolimariijaNela9nina tomaševićMinka AlišićmarinavrbnanimsajDbenceticni.basicibedenikovictamaraperkovicbkrasicivetteshefreaks21manikolTINA.JANJIStsvecakTanjadBoris GracinMatija KolićDoroteaCapokatarinazsHelena Dujmovićsarah barondado.mLucijaKatherinekokolonygma78MeklavBlazevicmZita0206Paula12Eva Kedžomia_emje4t43katarina888andrea.aeonaxstolicapokicSvi profili