Gdje sam?

Volonteri

Tko su volonteri? Kako se postaje volonterka? Tko sve volontira? Otvaramo vam prozor u svijet volontera i volonterki koji će vam dati odgovore na ova i slična pitanja. Pogledajte profile naših volontera i njihove priče iz volonterskog života. Možda će baš to biti izvor inspiracije koja će vas nadahnuti da i vi postanete volonter/ka.

Opširnije

Moja volonterska priča: ALBANIJA

Zaista je teško eksploziju boja u glavi pri spomenu volonterskog kampa pretočiti crno na bijelo na papir. Količina emocija, dobre vibracije, energije, dijeljenja svega s nepoznatim ljudima ne može se opisati riječima. Ako razmišljaš o odlasku na volonterski kamp nadam se da će ti moja priča biti poticaj za prijavu. Ponesi samo puno dobre volje i otvoreno srce - sve ostalo će sjesti na svoje mjesto.

Opširnije

Profili volontera

Upoznajte neke od naših volontera kroz pregled njihovih profila.

Marija992JaarPetitzaFlokibeogradkata_natadmarti95pbelcicGIA123LellyRentavjurekovicmiloradio1viktoriaspoljarMateaTomiczdmedvidxrexuxmarinac89marti martinaDrima1307ilkoana_vitlicpetracavkaIva OremarkovicLucija2505frankabbTwix99Ema_88mirjanadjmcrncecNiSkrebencLukapldušicaTonka.MslukacFreyaHMarija Starklumpardijana petaklejaMarija Gulićmartina<3TanamajdaIvana94PLURviktorijavStrawberryLiepetrabKarla2712Svi profili