Gdje sam?

VCZ u medijima 2017.

VCZ redovito komunicira s lokalnim i nacionalnim medijima o svim aktivnostima koje provodi. Do ožujka 2017. poslana su 2 priopćenja za medije na više od 350 adresa novinarskih redakcija u Hrvatskoj te je zabilježeno ukupno 96 nastupa i objava u medijima. Osim toga, mediji prepoznaju rad VCZ-a te stoga često pozivaju na gostovanje u raznim TV i radio emisijama, ali i intervjuima za internet portale. U nastavku vam predstavljamo samo neke od njih.

27.2.2017. / Posao.hr / Dodijeljene nagrade najboljim zagrebačkim volonterima u 2016. godini!
Nagrada Volonterski Oskar 2016. za najboljeg volontera/ku grada Zagreba dodijeljena je Mateju Iliću Buljanu (27), višegodišnjem volonteru Hrabrog telefona koji je osvojio 73% od ukupno 3.572 glasova građana.


25.2.2017. / total-croatia-news.com / 8th Annual Volunteer Oscar Awards Held in Zagreb
Volunteers' Centre Zagreb, in cooperation with the City of Zagreb hosted the 8th annual Volunteer Oscar on Thursday, 23rd February 2017.


24.2.2017. / mediaservis.hr / Volonter Hrabrog telefona dobitnik Volonterskog Oskara za 2016.
Nagrada Volonterski Oskar ove je godine pripala volonteru Hrabrog telefona i studentu psihologije, Mateju Iliću Buljanu.


24.2.2017. / Novi list / Prvi Volonterski Oskar za životno djelo uručen Mariji Fulgosi

Volonterskog Oskara za 2016. – zagrebačku nagradu za volontera ili volonterku godine u četvrtak su na svečanosti u Staroj gradskoj vijećnici dobili učenica I. gimnazije Martina Hodinj, student psihologije Matej Ilić Buljan te predsjednica Udruge „Smiješak za sve“ i teta pričalica Marijana Jergović


24.2.2017. / Poslovni savjetnik / Dodijeljene nagrade Volonterski Oskar 2016.
Volonterskog Oskara već osmu godinu za redom dodjeljuju Volonterski centar Zagreb i Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom za poseban i nezamjenjiv doprinos volontera razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Zagrebu.


24.2.2017. / Roditelji.hr / Volonter Hrabrog telefona dobitnik Volonterskog Oskara za 2016.

Matej Ilić Buljan, student psihologije koji volontira na Hrabrom telefonu gotovo četiri godine ovogodišnji je dobitnik nagrade za najboljeg volontera koju dodjeljuje Volonterski centar Zagreb.


24.2.2017. / Soundset.hr / Matej Ilić Buljan dobio Volonterskog Oskara
Dodjeljen je Volonterski Oskar 2016., a dobio ga je student psihologije Matej Ilić Buljan, a uz njega su nominirani učenica I. gimnazije Martina Hodinj, predsjednica Udruge „Smiješak za sve“ i teta pričalica Marijana Jergović. Prvog Volonterskog Oskara za životno djelo dobila je volonterka katoličke udruge „Kap dobrote“ Marija Fulgosi.


23.2.2017. / Tportal.hr / Ovo su dobitnici Volonterskog Oskara za 2016.
Volonterskog Oskara za 2016. u četvrtak su na svečanosti u Staroj gradskoj vijećnici dobili učenica I. gimnazije Martina Hodinj, student psihologije Matej Ilić Buljan te predsjednica Udruge 'Smiješak za sve' i teta pričalica Marijana Jergović. Prvog Volonterskog Oskara za životno djelo dobila je volonterka Katoličke udruge 'Kap dobrote' Marija Fulgosi


13.2.2017. / Jutarnji list / Finalisti natječaja za najboljeg zagrebačkog volontera

„Na kraju dana u svoj krevet odlazimo sretni jer smo ipak ostavili trag na ovom svijetu.“


7.3.2017. / Glas koncila / Marija Fulgosi, dobitnica Volonterskog Oskara: „Mi smo starima i bolesnima prozor u svijet“

U tjednu u kojem su dodijeljene najpoznatije nagrade Američke filmske akademije i u hrvatsku se metropolu prenio duh Oscara. Nije u Zagreb stigao glamur s poznatim glumcima, nego je Oskarom nagrađeno dobročinstvo dvadesetak predanih volontera.


3.2.2017. / Zagreb.info / Ovo su finalisti natječaja i najbolji zagrebački volonteri

U tijeku je drugi krug natječaja za nagradu Volonterski Oskar 2016. koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Zagreba. Finalisti su Martina Hodinj, volonterka I. gimnazije, Matej Ilić Buljan, volonter Hrabrog Telefona i Marijana Jergović, volonterka udruge „Smiješak za sve“. Uz finaliste, Mariji Fulgosi, volonterki udruge „Kap dobrote“ bit će dodijeljena nagrada za životno djelo.

Pročitajte