Gdje sam?

Pomoć u razvoju odnosa i komunikaciji s građanstvom i tvrtkama

Autonomna ženska kuća Zagreb (AŽKZ) traži volonterke i volontere za osiguravanje postojeće i širenje komunikacije s postojećim i potencijalnim donatorima/icama s ciljem osiguravanja financijskih sredstava za održavanje kontinuiteta i kvalitete rada savjetovališta i skloništa za žene i njihovu djecu koje/a su preživjele/a partnersko/obiteljsko nasilje.

Radi se o širokom spektru aktivnosti za koje su potrebni volonteri/ke različitih znanja i vještina. 

 

Organizator: Autonomna ženska kuća Zagreb - žene protiv nasilja and ženama
Datum početka: 19.06.2017.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Organizator(i): Autonomna ženska kuća Zagreb - žene protiv nasilja and ženama
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Građanstvo i pravne osobe
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 19.06.2017
Datum završetka:30.12.2017
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: Prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica, Programiranje, Održavanje i popravak računala, Druga znanja u radu na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Prikupljanje sredstava
Dizajn: Web dizajn, Grafički dizajn
Posebni zahtjevi: Senzibilitet za problematiku nasilja nad ženama. Punoljetnost volonterki i volontera zbog specifičnosti radnih zadataka
Kontakt osoba: Milena Beader
Web stranica: http://www.azkz.net/
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Od volonterki i volontera tražimo veliku motiviranost za rad; poželjno je znanje i/ili iskustvo u navedenim područjima rada, odgovornost u provedbi zadataka te da mogu odraditi najmanje 30 sati od 12. 06. 2017. do 31. 12. 2017. Pojedini opisi posla uskadit će se prema znanjima, vještinama, iskustvu, raspoloživosti za rad i motivaciji volontera/ki. Na donacije@azkz.net pošaljite nam kratku informaciju o vašim znanjima, vještinama i iskustvima te kratki životopis.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Podizanje svijesti o problemu partnerskog nasilja i povećanje broja donatora i donatorica.
Očekivani rezultati za volontere: Unapređivanje komunikacijskih znanja i vještina, iskustvo u fundraisingu, iskustvo u organizaciji javnih događanja i odnosima s javnostima za neprofitne organizacije, iskustvo u razvoju istraživanja i organiziranja, upoznavanje s radom AŽKZ-a, bolje razumijevanje problema partnerskog nasilja, rad za opće dobro.
Komentar organizatora: Prije početka rada, volonterke i volonteri proći će edukaciju u trajanju od dva sata o problematici partnerskog nasilja, radu AŽKZ i načinu provedbe aktivnosti.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.